TRANSPORTOR ELICOIDAL

Transportorii elicoidali reprezintă motorul industriei şi producţiei. Transportul de materii uscate şi substanţe lichide este imposibil fără transportorii elicoidali. Domeniul de utilizare este extrem de larg, începând cu sectorul agricol, industria alimentară şi în final industria de construcţii.

Fabricarea sistemelor cu transportorilor elicoidali de calitate corespunzătoare începe cu selectarea materiei prime corespunzătoare fiindcă sistemele cu transportori elicoidali sunt expuse de obicei unor sarcini mari. După alegerea materiei prime începe procesul de lucru precizional în cadrul căruia se realizează fabricarea aripilor de melc din pânză metalică cu capacitate portantă înaltă.

Procesul de fabricaţie sprijinit cu tehnologie computerizată este garanţia fabricării unor produse de nivel european cu precizie mare. Momentan marea majoritate a comenzilor sunt lansate pentru piese de schimb pentru maşini din industria agricolă (melc pentru combină, transportori de produse agricole), dar avem numeroşi clienţi şi din industria de construcţii.

La fabricarea transportorilor elicoidali şi aripilor de melci folosim în fucţie de mărime, materie primă şi domeniu de utilizare diferite tehnologii:

TRANSPORTORI ELICOIDALI SEGMENTATI
melc expus unor sarcini mari, din material de grosime înaltă
TRANSPORTORI ELICOIDALI TRASI
caracteristic piese de schimb pentru maşini din industria agricolă (de ex.: melc pentru combină)
TRANSPORTORI ELICOIDALI SUCITI
Melci de diametru mic (de ex: la sistemele de alimentare pentru cazane)

La cerere firma noastră efectuează şi montarea aripilor de melc (tragere pe ţevi, echilibrare, tratarea suprafeţelor, montare pe rigolă).

Cererile de ofertă de preţ sunt prelucrate de colegii noştrii în decursul unei zi de lucru, care întocmesc ofertă scrisă detaliată. Efectuăm fabricarea transportorilor elicoidali cu termen scurt, conform solicitărilor clienţilor.

Imagini

Imagini

Referinţe

Referinţe

Servicii

Servicii